اطلاعیه شماره دو مصاحبه دکتری 1401

دانشکده مهندسی عمران

معاونت آموزشی و تحصیلات تکمیلی

اطلاعیه شماره 2

(قابل توجه داوطلبان محترم مصاحبه دکتری آزمون نیمه متمرکز و استعداد درخشان 1401 دانشکده مهندسی عمران دانشگاه صنعتی خواجه نصیر طوسی)

با سلام و آرزوی توفیق برای داوطلبان محترم ، توجه داوطلبان محترم را به موارد مهم زیر جلب می نماییم:

1) تاریخ برگزاری مصاحبه دکتری برای گروه های تخصصی مطابق برنامه زمانبندی ذکر شده در پیوست این اطلاعیه، روزهای سه شنبه (1401/03/17)، چهارشنبه (1401/03/18)، شنبه (1401/03/21)، یکشنبه (1401/03/22)، و دوشنبه (1401/03/23) می باشد.

2) مصاحبه داوطلبان محترم به صورت حضوری برگزار می گردد. همچنین محل برگزاری مصاحبه دکتری برای تمامی گروه های تخصصی در دانشکده عمران دانشگاه صنعتی خواجه نصیرالدین طوسی واقع در تهران، خیابان ولیعصر، بالاتر از خیابان میرداماد، روبروی برج های اسکان می باشد.

3) تمامی داوطلبان محترم موظف به تکمیل (با دقت و به صورت کامل) فرم چهار صفحه ای تحت عنوان  " اظهارنامه سوابق علمی" می باشند. لازم به ذکر است که فرم مذکور در دو فرمت Word  و PDF پیوست گردیده است.

4) مفاد فرم اظهارنامه علمی می بایست منحصرا تایپ شود و فرمت کلی جداول حفظ گردد. لطفا از تکمیل دستی فرم خودداری فرمایید. همچنین ذیل پرینت تمامی صفحات اظهارنامه علمی توسط داوطلب امضا گردد.

5) داوطلبان محترم می بایستی مدارک زیر را در روز مصاحبه به همراه داشته و به همراه سایر مستندات و مدارک لازم، به مسئول مربوطه در روز برگزاری مصاحبه و حداقل یک ساعت قبل از شروع مصاحبه تحویل نمایند.

·         فرم تکمیل شده اظهارنامه سوابق علمی (به صورت تایپ شده)، برای دانلود کلیک کنید WordPDF

·         توصیه نامه از استاد راهنمای پایان نامه کارشناسی ارشد

·         تصویر تمامی صفحات ژورنالی یا کنفرانس

·         متن کامل مجلد پایان نامه کارشناسی ارشد (برای فارغ التحصیلان کارشناسی ارشد)

·         مدرک زبان یا گواهی تعیین سطح زبان داوطلبین

·         ریز نمرات مقاطع کارشناسی و کارشناسی ارشد

·         کارنامه سازمان سنجش در آزمون دکتری سال تحصیلی1401

·         هر مستند دیگری مانند گواهی رتبه دوره، جوایز، و...

7) داوطلبان می توانند به منظور برطرف نمودن ابهامات احتمالی در مورد نحوه برگزاری مصاحبه دکتری در روز دوشنبه (1401/03/16) از ساعت 10 الی 12 با شماره تلفن  88779473 داخلی 187 تماس حاصل فرمایند.

اداره آموزش دانشکده مهندسی عمران

دانشگاه صنعتی خواجه نصیرالدین طوسی