کسب عنوان یکی از سه پروژه برتر تحقیقاتی دانشجویی buildingSMART در سال 2022 توسط آقای مهندس آرمین نبوی

لازم به ذکر است buildingSMART شاخص ترین سازمان بین‌المللی جهت تدوین استانداردهای مدلسازی اطلاعات ساختمان (BIM)  در کشورهای اروپایی، آمریکای شمالی، استرالیا، آسیا و خاورمیانه می‌باشد. هدف اصلی این سازمان، حل چالش‌ها در صنعت ساخت با استفاده از توسعه، ایجاد، و پذیرش استانداردهای دیجیتال باز برای فرآیندهای BIM است. buildingSMART به‌صورت سالانه از پروژه های برتر که در آن‌ها از استانداردهای BIM استفاده شده باشد تقدیر میکند. این موفقیت را به دانشکده مهندسی عمران، به ویژه گروه مهندسی و مدیریت ساخت تبریک می‌گوییم.

1401/08/17
منبع: