تالیف و انتشار کتاب بین المللی Seismic Risk Assessment of a Masonry Building Due to the Geothermal Power Plant Earthquakes توسط عضو هیات علمی دانشگاه صنعتی خواجه نصیرالدین طوسی دکتر علی خان سفید

دکتر علی خان سفید عضو هیات علمی دانشکده عمران دانشگاه صنعتی خواجه نصیرالدین طوسی موفق به انتشار یک کتاب در حوزه مهندسی زلزله در انتشارت دانشگاه Technical University of Munich شد.

به گزارش روابط عمومی، دکتر علی خان‌سفید بیان کرد کتاب Seismic Risk Assessment of a Masonry Building Due to the Geothermal Power Plant Earthquakes به موضوع اثرات زلزله های ناشی از فعالیت نیروگاه های زمین گرمایی بر روی ساختمان های مصالح بنایی می پردازد. این کتاب محصول همکاری مشترک علمی بین المللی بین دکتر علی خان‌سفید عضو هیات علمی گروه مهندسی زلزله دانشگاه صنعتی خواجه نصیرالدین طوسی و کرسی مکانیک سازه دانشگاه فنی مونیخ، به عنوان دانشگاه برتر کشور آلمان، می باشد که توسط همین دانشگاه در سال 2022 منتشر شده است.

لینک کتاب :

1401/02/06